1-800-987-654 admin@total.com

22/6 – 16/7 2017

Välkommen med din intresseanmälan!
Läs/ladda ner: Broschyr med anmälningsblankett (pdf)

“Konfirmationslägret har verkligen förändrat hela mitt liv. Det var det bästa jag har gjort. Och alla underbara vänner man fick… Det är obeskrivligt. Det finns inget bättre!”

I Sverige väljer många ungdomar att konfirmera sig. Det finns olika former för konfirmation. Credo Fjällgård har sommarläger där man i fjällmiljö får vistas några veckor på Transtrands Fjällgård. Där får man bra undervisning, nya kompisar och väldigt god mat. Sen får man inte glömma bort den storslagna naturen som Fjällgården ligger i och det finns gott om tillfällen att ta sig en promenad på de många leder som finns på fjället.

Läs och upptäck mer om Fjällgården här!

EKONOMI

DELTAGARAVGIFT
Deltagaravgiften till lägret består av två delar.

> Den ena delen, som deltagaren betalar själv är, för 2017 års konfirmationsläger 10500 kronor.

> Den andra delen, som för medlemmar i Svenska kyrkan betalas av hemförsamlingen, fastställs av kyrkostyrelsen under december och ligger på ca
6500 kronor.

För Konfirmander som inte är medlemmar i Svenska kyrkan är lägeravgiften 17 000 kr. Om så är fallet ber vi dig kontakta oss så gör vi upp en betalningsplan tillsammans.

Klasskompisrabatt! Om ni är flera från samma skolklass som anmäler er och är med på lägret får varje person 500 kronor i rabatt!

I priset ingår all mat och logi under förträff och konfirmationsläger.


FADDER

Vad innebär det att vara fadder?

Som fadder får Du dela den andliga gemenskapen och möjlighet att fördjupas i lärjungaskap till Jesus på Transtrand under några sommarveckor. Du får möjlighet att tillsammans med ledarna hjälpa ungdomarna att lära känna Jesus och få en personlig tro. Du får på gruppsamlingar och läxläsning möjlighet att hjälpa dem in i Bibelns undervisning. Genom Ditt sätt att vara, kan Du få bli en förebild för hur det kan vara att vara en ung kristen i dagens samhälle. Och Du får tillfälle att be för  konfirmanderna och lägret. Faddrarna har också viktiga sociala uppgifter och ansvarar till exempel för det dagliga upptåget. Du får också lära känna och samarbeta med de andra faddrarna i en gemenskap som kan bli livslång. Som hjälp i fadderuppdraget och för att fördjupas som en Jesu lärjunge får Du undervisning och handledning. Faddertiden kan därför också ses som en kristen ledarutbildning i teori och praktik.

Hur blir jag fadder?

För att vara fadder på konfirmandlägret på Credo Fjällgård ska du själv ha varit konfirmand på lägret under någon av de tre senaste somrarna. Du betalar för mat och logi, en kostnad på 2750 kr för 2017. Tillkommer gör resan till och från Transtrand. På återträffen betalar du halva priset för deltagaravgiften jämfört med konfirmanderna.

Skicka in en ansökan där du berättar lite om dig själv och om varför du vill bli fadder. Ange också namn, var du bor, ditt telefonnummer, din e-postadress. Senast den 31 januari vill vi ha din ansökan gällande kommande sommar.

FRÅGOR OCH ANSÖKAN

Mejla till Daniel Lyckander eller ring på 0732-01 46 70.


FRÅGOR

Häng med! Är du intresserad av att vara med på konfirmandlägret på Credo Fjällgård? Här kan du se och ladda ner en broschyr som berättar kort om lägren. I den finns en anmälningsblankett som du kan skriva ut och skicka in till oss på Fjällgården.
Du kan också fylla i formuläret nedan och få broschyr med anmälningsblankett hemskickad, eller kontakta oss på 0739-62 21 80.

Läs/ladda ner: Broschyr med anmälningsblankett (pdf)

Har du fler frågor eller undrar mer om hur det är att vara med på konfirmationslägret på Credo Fjällgård? Mejla till Daniel Lyckander daniel.lyckander@credosverige.se eller ring på 0732-01 46 70.